miércoles, 19 de enero de 2022

ORALITAT - Universitat Pompeu Fabra

 Aquesta setmana s'ha estrenat el projecte ORALITAT  de la Universitat Pompeu Fabra (Barcelona), on vaig tindre l'oportunitat d'encarregar-me de tot el grafisme i motion graphics del projecte. A continuació un extracte enviat desde la universitat:




Benvolguts companys,

Ens fa molta il·lusió compartir amb vosaltres un nou recurs educatiu per al foment de les habilitats orals anomenat ORALITAT: oralitat.upf.edu. Ha estat coordinat per un grup de 4 professors del nostre Departament i del Departament de Llengües i Literatures Modernes i d'Estudis Anglesos de la UB, finançat amb un projecte RECERCAIXA i produït en col·laboració amb el programa Tenim la Paraula i del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya.

El web Oralitat és una eina multilingüe (català, castellà i anglès) que permet apropar els darrers coneixements sobre l'ensenyament de les habilitats orals a la comunitat educativa. El web ofereix dos cursos en línia: Aprèn a parlar en públic (curs per adquirir tècniques per parlar en públic) i Presenta oralment un treball acadèmic (curs format per deu consells pràctics per preparar la part oral d'un treball acadèmic), que contenen vídeos breus de part de 19 experts en habilitats orals i una sèrie d'exercicis autoavaluables. A més, el web conté un apartat dedicat a consells per a la docència, anomenat Caixa d'Eines Docents en què diversos experts comparteixen eines per incorporar les habilitats orals a l'aula, i un altre, la Maleta d'Experiències, on docents de secundària comparteixen experiències engrescadores amb l'oralitat com a eix central. 


Us convidem a submergir-vos-hi i esperem que us sigui d'utilitat! 
 
Ben cordialment,

L'equip ORALITAT


 

 


No hay comentarios:

Publicar un comentario